3 Ocak 2012

Labirent


Dün akşam Ege'yi babaneye bırakıp sinemaya gittik. Film seçimini bu sefer İnanç yaptı. Başrolde Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in oynadığı macera ve hareket dolu bir film.


Yönetmenliğini   Kaybedenler Kulübü filminden tanıdığımız Tolga Örnek yapmış. (Çok eleştiri almasına rağmen ben Kaybedenler Kulübü filmini sevmiştim)
İstanbul'un göbeğinde patlayan bir bomba ve ölenler arasında Amerikan ve İngiliz vatandaşlarının olması nedeni ile yaşanan uluslararası bir gerginlik.
Saldırıyı üstlenen bir örgüt ve daha büyük saldırıların devam edeceğini bildiren yayınlar.
Türk İstihbaratı, olabilecek daha büyük saldırıyı önlemek amacıyla operasyon başlatır.
Aksiyon burda başlıyor.

Kendimi çok kasarak izlediğim bir film oldu. Kötü bir film diyemem ama "mutlaka gidip,görün" diyebileceğim kadarda güzel bir  film değildi.



8 yorum:

Nil dedi ki...

Hadi ya. oysa ben Timuçin Esen i çok beğenirim. tüh üzüldüm.

bahriye-krm dedi ki...

o zaman, evde izlemek daha doğru sanırım :)

kuzunun annesi dedi ki...

Hadi ya, Timuçin kurtaramamış demek ki

Adsız dedi ki...

sosyal medya yikiliyor.bir okuyun twitterdan hem labirent'e hem timucin esen'e yazilan ovguleri,begenileri...

nil dedi ki...

ben de merak ediyorum izleyeceğim,elbet birgün,sanırsam.Aksiyon filmlerini sevmesem de sanırım sen de bundan kastın,ben Rıza Kocaoğlu ve Umut Kurt'un oyunculuğunu izlemek istiyorum, Timuçin'i ise adaşa bırakıyorum:)

hypo dedi ki...

kaybedenler kulübünü bende çok sevmiştim.

Unknown dedi ki...

Ben ne Kaybedenler Kulübünü ne de Labirent'i henüz izlemedim. Ama yorumunuzu okuduktan sonra ikisini de izlemek isterim doğrusu. Son yıllarda Türk sinemasının iyiye gittiğini düşünüyorum. Bir sinemasever olarak da olabildiğince çok yerli filme gitmeye çalışıyorum, izleyici desteği vermek için.

Mutlu Eller dedi ki...

Kaybedenler Kulübü`nü severek izlemiştim. Bu filmi de çok merak etmiştim aslında. Hem Tolga Örnek, hem Timuçin Esen için özellikle...
Neyse ben gene de gidip kendim değerlendireyim:)