6 Nisan 2012

Oyun grubu, ilk vesikalık.....


 Hızlı kararlar alıp, uyguladığımız iki hafta geçirdik.

Kreşe başlama olayını Eylül ayına atmışken, Özlem'in yaptığı araştırma ve tavsiyeyle  Ege oyun grubuna başladı.

Bu ay kreşe başlatsak yaz tatilinde ara vereceğiz, sonra tekrar başlatacağız "acaba sıkıntı yapar mı" diye düşünürken, bu oyun grubu ilaç gibi geldi desem yalan olmaz.

Karşıyaka'da yeni yapılan (aslında yıllardır eğitim veren bir okul ama bu sene bina yeniden yapıldı), tertemiz bir devlet okulu. Oyun grubunda max. sayı 10 kişi. Bir öğretmen, bir yardımcı öğretmen var. Haziran ayına kadar devam edecek. Haftada üç gün, toplam 6 saat.




İki haftadır "bugün benim okulum var" diye hevesli bir şekilde gidiyor. İlk hafta müdüre hanım alışma süresinin sancısız geçmesi için annelerin okulda beklemesini istedi. Sıkıntısız geçen haftanın sonunda annelere " iki saat özgürlük" ilan edildi.
Okul KSK çarşının hemen arkasında olunca tüm anneler dört bir koldan çarşının sokaklarına dağıldık. (Bu ay kredi kartlarının yükselmesinin nedeni işte bu oyun grubu olacak kesin)

Yolculuğumuzu cücenin isteği üzerine dolmuş ile yaptığımız için keyfimiz iki kat artıyor. ( araba dışında tüm toplu taşım araçlarına bu kadar  bayılan bir çocuk var mıdır merak ediyorum)



 Adaş Ege ile birlikte aynı sınıfta olduğu için keyfine diyecek yok.



En çok hangi öğretmenini seviyorsun dedim geçen gün "Sultan öğretmeni mi" dedi. Neden diye sorunca çok şaşırdım. "Çünkü onun saçları senin gibi sarı, gözleri açık mavi" dedi. Mest  :))))

7 yorum:

Tarkanın Annesi dedi ki...

Çok yakışıklı çıkmış yaa bu tatlı bıdık.

Fatma dedi ki...

Şeker oğlan şeker, okullu mu oldu artık, darısı bizim başımıza inşallah, seni hiç zorlamaması ne güzel hemen benimsemiş okulu, ben merak ediyorum bizim ki ne yapacak diye, kolay gelsin:)

abide berkman dedi ki...

Maşallah çok yakışıklı çıkmış :) Okula hiç zorlanmaması çok güzel :)

kuzunun annesi dedi ki...

Çok iyi olmuş Elifçiğim , sevindim uyumlu ve hevesli olmasına da . Öpriz kuzuyu , çok yakışıklı çıkmış

Emre Bora Bebek dedi ki...

İyi oyunlar, iyi okullar yakışıklıya...Yerim ben onun hazırcevaplığını :)

nil dedi ki...

Çok güzel gelişmeler bunlar, kredi kartı ekstreleri hariç:)

Ben bu vesikalık resimden isterim alana kadar da, söylenirim ona göre.

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Elifçim; bloğuma ziyaretin beni çok sevindirdi, ben de geldim:) Öncelikle 23 yaşında bir erkek evlat annesi olarak, yaşadığın şeyin nasıl bir aşk olduğunu çok çok iyi anladığımı söylemeliyim. Oğlumun 11 yaşına kadar pek birşey anlayamamıştım (şimdiki aklım olsa daha fazla anlamaya çalışırdım ama:) 11 yaşındayken iş hayatım bitti ve 12 yıldır onunla beraberim. Evladını güle güle ve koklaya koklaya, tadını ala ala büyüt inşallah, çok tatlı maaşallah:)