13 Aralık 2011

Mim

Nil'im beni mimlemiş. İlk defa mimleniyorum.  
Heyecanlıyım,mutluyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.



 Hakkımızda 7 gerçeği paylaşıyormuşuz.


** Çok kararsız bir insanım.
Karar vermek benim için çok uzun ve yorucu bir iştir. Çok beğendiğim bir şeyi ilk girdiğim dükkandan asla almam.İlla çarşı veya avm'nin tüm dükkanları gezilecek,daha güzeli varmı diye araştırılacak ve sonra karar verip alınacak.


** Saçlarım kirliyken asla dışarıya çıkmam.
Yazın sorun değilde kışın çok soğuk havalarda anneme dert olur bu.  "Yıkanıp çıkıyorsun, zature olacaksın" der her seferinde ama ben iki elim kanda olsa o saçları yıkar ve yoluma devam ederim. Öyle ki akşam spora gideceğim saçlar kirli, hemen yıkarım saçları öyle giderim. Eve geldiğimde terlediğim için tekrar banyoya girerim


**  Kaç senedir araba kullanıyorum ama yer bulma konusunda berbatım.  Tek başına Urla'ya git  deseler kesin kaybolurum.


** Hırsız fobisi vardır bende.
Dış kapının kilitli olduğunu kontrol etmeden  yatağa girmem. Yatak odasının kapısını kilitlemeden asla uyuyamam. Seneler öncesinde yakın arkadaşımın evine mutfak balkonuna tırmanarak hırsız girmiş,  , mutfağın odalara açılan kapısı  kilitli olduğu için bir şey alamadan çıkmıştı. Bunu duyduğum günden beri yatak odasının kapısı kilitlerim. Hani aklımca hırsız eve girerse girsin,ne alırsa alsın ama bizim olduğumuz odaya dokunmasın..


**  Kakalama uzmanıyım.
Sebzeyi sevmeyen oğluma çorbanın içinde her türlü sebzeyi yediririm. Kendi kafamda haftalık yemesi gereken sebzelerin listesini çıkarırım,pazara gidip alışverişimi yaparım ve umumiyetle her çorbaya enjekte ederim.

**  Yıllardır saçlarıma röfle yaptırırım ama dipleri en az 5 parmak çıkasıya kadar röflemi tazelettirmem. "Aaaa diplerin çok uzamış,röfle zamanın gelmiş" diyen arkadaşlarıma hiç kulak asmam. Kuaförde geçirdiğim zaman çok sıkıcı geliyor.

** Bilmediğim bir yerde yemek yemem. Çok mecbur kalıp yemişsem de "eti nasıldı, acaba zehirlenirmiyim" diye kafamda sorular sorulmaya başlar.

Benden bu kadar..
Hala paylaşmadıysanız hakkınızdaki gerçekleri buyrun o zaman...

6 yorum:

ElfAna dedi ki...

Bilmedigin yerde yemezsin, bilmedigin yerde sac yaptirmazsin:P

nil dedi ki...

Elifim, teşekkür ederim. Bildiğin yere gidelim, garsonu sevebileceğim yer olsun:) Ama hakkını yedirtmem, biz gidilecek yerleri zaten sana soruyoruz. Ben saçını hiç 5 cm açılmış görmedim ki, mami gözlüm:)

yeliz dedi ki...

hahah desene nille benim tam tersimizsin:) bak üç gün oldu yıkanmadım, puhahah.
nil onun saçlaının dipleri çıksa bile saçlar hep temiz olduğu için anlaşılmıyor:)

Nil dedi ki...

ay sen yazınca dikkat ettim de ben ne kapı kontrol ediyorum ne kapı kapalı uyuyorum. bizim yatak odasının kapısı asla kapanmaz.

ve sanırım ben de kararsızlıktan çok çekiyorum.

şayet hiç vaktim kalmamışsa kirli saçı sadece topuz yapıp yüzümü kabak gibi ortaya çıkarıp dışarı çıkabiliyorum. ama sanki herkes saçıma bakıyormuş gibime gelir :)

kuzunun annesi dedi ki...

baya takıntılıymıssın sen yaa:))

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

heryerde yemek yemediğinin yakinen tanığıyım. yemek seçene dek de bayaa uzun zaman geçiyor, onu da öğrendik